close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruwe grafsteen 35 foto 1

Ruwe grafsteen 35 Natuursteen, ruwe steen

Zuil met ruw gehakte zijden geplaatst binnen een hart met ruw gehakte zijden. Op het hart zijn twee aluminium musjes bevestigd.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljo... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
43846
Collectie
Natuurlijk, Ruwe steen, Zuilen
Graftype
Kort graf
Materiaal
Natuursteen, Ruwe steen
Subtype
Staande steen zonder vloer

Informatie over dit gedenkteken

Zuil met ruw gehakte zijden geplaatst binnen een hart met ruw gehakte zijden. Op het hart zijn twee aluminium musjes bevestigd.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen