close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruwe grafsteen met bronzen accessoire foto 1

Ruwe grafsteen met bronzen accessoire Brons, natuursteen

Deze grafsteen gemaakt van ruw natuursteen heeft een uniek bronzen accessoire dat uit twee delen bestaat. Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook h... lees meer >
Product
13792
Collectie
Beelden en Symbolen, Zuilen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
donker, Grijs
Liggende deel
Geheel beplanting, Natuurlijk
Materiaal
Brons, Natuursteen
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
Deze grafsteen gemaakt van ruw natuursteen heeft een uniek bronzen accessoire dat uit twee delen bestaat.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Soortgelijke modellen