close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruwe grafsteen met vogel van cortenstaal foto 1

Ruwe grafsteen met vogel van cortenstaal Brons, cortenstaal, leisteen, ruwe steen

Deze bijzondere lettersteen bestaat uit één stuk ruwe leisteen. Een steen met een ruw uiterlijk en een levendige textuur met grijze en roestbruine tinten. Deze roestbruine tint komt door het aanwezige ijzer in de steensoort. Om de steen goed tot zijn r... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
36061
Assortiment
Natuurlijke gedenktekens
Collectie
Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Leisteen, Natuurlijk, Onderhoudsvrij, Puur natuur, Ruwe steen
Dieren
Dieren 3d, Vogel
Graftype
Enkel
Kleur
Bruin, Grijs
Materiaal
Brons, Cortenstaal, Leisteen, Ruwe steen
Productsoort
Ruwe steen
Staande deel
Leisteen, Natuurlijk
Subtype
Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Informatie over dit gedenkteken

Deze bijzondere lettersteen bestaat uit één stuk ruwe leisteen. Een steen met een ruw uiterlijk en een levendige textuur met grijze en roestbruine tinten. Deze roestbruine tint komt door het aanwezige ijzer in de steensoort. Om de steen goed tot zijn recht te laten komen, is er gekozen voor niet te veel 'opsmuk'. Slechts de belettering in brons met de naam en data en een afbeelding van een vogel gemaakt van cortenstaal sieren de ruwe grafsteen.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Soortgelijke modellen