close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruwe grafzerk 54 foto 1

Ruwe grafzerk 54 Natuursteen, ruwe steen, zwerfkeien

Ruwe grafkei met hierop een bronzen tekstplaatje bevestigd geplaatst op een grondplaat van gezoet Hassan Green graniet met ruw gehakte zijden.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de... lees meer >
Product
43947
Collectie
Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal
Natuursteen, Ruwe steen, Zwerfkeien
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Ruwe grafkei met hierop een bronzen tekstplaatje bevestigd geplaatst op een grondplaat van gezoet Hassan Green graniet met ruw gehakte zijden.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen
Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Soortgelijke modellen