close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruwe grafzerk 58 | E117 foto 1

Ruwe grafzerk 58 | E117 Natuursteen, ruwe steen

Orion zuil van 12 cm. dik met hiernaast een Orion letterplaat van 12 cm. dik geplaatst op een Orion grondplaat van 10 cm. dik met hierin een riviertje verwerkt. Het geheel heeft een leather look bewerking.De natuur levert ons de mooiste materialen, vor... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
43951
Collectie
Natuurlijk, Onderhoudsvrij, Ruwe steen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Grijs
Liggende deel
Rivier
Materiaal
Natuursteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren
Grijs
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Orion zuil van 12 cm. dik met hiernaast een Orion letterplaat van 12 cm. dik geplaatst op een Orion grondplaat van 10 cm. dik met hierin een riviertje verwerkt. Het geheel heeft een leather look bewerking.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen