close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruwe grafzerk 55 | E106 foto 1

Ruwe grafzerk 55 | E106 Natuursteen, ruwe steen

Gebrande Multicolour Red letterplaat geplaatst op een Multicolour Red grondplaat met een gezoet riviertje dat uitmondt in een vogeldrinkbakje. Bij dit vogeldrinkbakje staan twee bronzen musjes.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleur... lees meer >
Product
43948
Collectie
Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Beige, Bruin
Materiaal
Natuursteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren
Beige/licht bruin, Rood/oranje/bruin
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Gebrande Multicolour Red letterplaat geplaatst op een Multicolour Red grondplaat met een gezoet riviertje dat uitmondt in een vogeldrinkbakje. Bij dit vogeldrinkbakje staan twee bronzen musjes.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen