close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruwe grafzerk 59 | E118 met uitgehakte boom foto 1

Ruwe grafzerk 59 | E118 met uitgehakte boom Natuursteen, ruwe steen

Aurora letterplaat met uitgehakte boom geplaatst op een voetstuk met hiervoor een extra dikke en brede Aurora omranding met hierbinnen twee schuine plantstroken. In het middelste vak ligt tuinaarde en in de buitenste vakken liggen Rosa Corallo brokjes.... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
43952
Bloem, plant of boom
Boom, Boom/blad 3d
Collectie
Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Bruin
Materiaal
Natuursteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren
Rood/oranje/bruin
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Aurora letterplaat met uitgehakte boom geplaatst op een voetstuk met hiervoor een extra dikke en brede Aurora omranding met hierbinnen twee schuine plantstroken. In het middelste vak ligt tuinaarde en in de buitenste vakken liggen Rosa Corallo brokjes. Voor de letterplaat staat een Aurora lantaarn.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen