close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Stoer gedenkteken met rvs en prikkeldraad decoratie Natuursteen, rvs

Ontwerpen van gedenktekens mogen op diverse begraafplaatsen steeds vrijer zijn. Dit gedenkteken heeft bewust een stoere uitstraling gekregen, omdat dit past bij de persoon die wordt herdacht. Met het ontwerp van het gedenkteken, accessoires, materialen... lees meer >
Product
32551
Collectie
Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Kunstenaars, Met bijzondere betekenis, Modern, Zuilen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Antraciet, donker, Zwart
Liggende deel
Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal
Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren
Antraciet
Productsoort
Fotoartikel, Letterplaat
Staande deel
Natuursteen en RVS
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
Ontwerpen van gedenktekens mogen op diverse begraafplaatsen steeds vrijer zijn. Dit gedenkteken heeft bewust een stoere uitstraling gekregen, omdat dit past bij de persoon die wordt herdacht. Met het ontwerp van het gedenkteken, accessoires, materialen en illustraties proberen we een verhaal te vertellen. Bij dit gedenkteken is gekozen voor een antraciet natuursteen die we mat hebben afgewerkt. De rvs delen geven het geheel samen met het matte natuursteen een robuuste uitstraling. Als extra element is er een lijntekening van prikkeldraad aangebracht op de zuil.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen