close
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Urnen grafsteen / grafsteen algemeen graf 01 | E202 foto 1

Urnen grafsteen / grafsteen algemeen graf 01 | E202 Natuursteen

Dit gedenkteken is geschikt voor bijvoorbeeld een urnengraf of een algemeen graf en kan desgewenst op een sokkeltje iets schuin geplaatst worden. De handafdruk is als persoonlijke toevoeging aangebracht op het gedenkteken.Door het gebruik van beelden o... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44310
Collectie
Beelden en Symbolen
Graftype
Algemeen
Kleur
Groen
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Groen

Informatie over dit gedenkteken

Dit gedenkteken is geschikt voor bijvoorbeeld een urnengraf of een algemeen graf en kan desgewenst op een sokkeltje iets schuin geplaatst worden. De handafdruk is als persoonlijke toevoeging aangebracht op het gedenkteken.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen