close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Urnen grafsteen 19 foto 1

Urnen grafsteen 19 Natuursteen

Hartje geplaatst op een schuin aflopend sokkeltje rustend op een grondplaatje met plinten met hierbinnen plantvakken verwerkt.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze ... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44304
Collectie
Beelden en Symbolen
Graftype
Kort graf
Kleur
Zwart
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Zwart
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Hartje geplaatst op een schuin aflopend sokkeltje rustend op een grondplaatje met plinten met hierbinnen plantvakken verwerkt.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen