close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Urnen grafsteen 14 | E211 foto 1

Urnen grafsteen 14 | E211 Natuursteen

Zwart granieten beeld ‘Beatrice’ van 50 cm. hoog geplaatst op een Zwart granieten sokkeltje van 30 x 30 cm. geplaatst binnen een Zwart granieten omranding van 5 x 5 cm. met een afmeting van 60 x 60 cm. gevuld met witte Carrara brokjes.Door het gebruik ... lees meer >
Product
44299
Collectie
Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Exclusief, Kunstenaars, Onderhoudsvrij
Graftype
Kort graf
Materiaal
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Zwart granieten beeld ‘Beatrice’ van 50 cm. hoog geplaatst op een Zwart granieten sokkeltje van 30 x 30 cm. geplaatst binnen een Zwart granieten omranding van 5 x 5 cm. met een afmeting van 60 x 60 cm. gevuld met witte Carrara brokjes.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen

Soortgelijke modellen