close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Urnen grafsteen 17 foto 1

Urnen grafsteen 17 Natuursteen

Zuil met hieromheen vier lossen plateau's. Op de zuil is een uitgehakt beeldje verwerkt.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van sym... lees meer >
Product
44302
Collectie
Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Exclusief, Kunstenaars, Onderhoudsvrij, Zuilen
Graftype
Kort graf
Kleur
Beige, Zwart
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Zwart
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
Zuil met hieromheen vier lossen plateau's. Op de zuil is een uitgehakt beeldje verwerkt.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen


Soortgelijke modellen