close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Urnengraf met bronzen beeld foto 1

Urnengraf met bronzen beeld Brons, natuursteen

Urnengraf met bronzen beeld en gezandstraalde rivier. De belettering is uitgevoerd in verheven brons.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het ge... lees meer >
Product
13688
Collectie
Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder, Onderhoudsvrij, Urnenplaten
Graftype
Algemeen, Kort graf
Kleur
Grijs
Liggende deel
Rivier
Materiaal
Brons, Natuursteen

Informatie over dit gedenkteken

Urnengraf met bronzen beeld en gezandstraalde rivier. De belettering is uitgevoerd in verheven brons.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Soortgelijke modellen