close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Urnengrafsteen met glas foto 1

Urnengrafsteen met glas Glas, leisteen, natuursteen, ruwe steen

Urnengrafsteen met rustieke uitstraling. Bij dit urnengraf is de zorgvuldigheid van de grafbeplanting van groot belang.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbole... lees meer >
Product
19059
Assortiment
Natuurlijke gedenktekens
Collectie
Beelden en Symbolen, Boeken, harten en kussens, Eenvoudig tot bijzonder, Grafzerken, Leisteen, Natuurlijk, Onderhoudsvrij, Ruwe steen, Urnenplaten
Graftype
Algemeen, Grafzerken, Kort graf
Kleur
Grijs
Materiaal
Glas, Leisteen, Natuursteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren
Grijs

Informatie over dit gedenkteken

Urnengrafsteen met rustieke uitstraling. Bij dit urnengraf is de zorgvuldigheid van de grafbeplanting van groot belang.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Soortgelijke modellen