close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Urnengrafsteen  foto 1

Urnengrafsteen Natuursteen

Onder afschot geplaatste urnengrafsteen in duurzaam, donker natuursteen. De belettering is uitgevoerd in aluminium wat het monument een bijzondere en moderne uitstraling geeft.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis ... lees meer >
Product
3447
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Urnenplaten
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer, Kort graf
Kleur
Zwart
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Zwart

Informatie over dit gedenkteken

Onder afschot geplaatste urnengrafsteen in duurzaam, donker natuursteen. De belettering is uitgevoerd in aluminium wat het monument een bijzondere en moderne uitstraling geeft.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen