close
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Vlinders en bloemen op kindermonument Glas, natuursteen, rvs

In het vriendelijke kindermonument zijn vlindertjes, bloemetjes en een poesje verwerkt. Het monument is ontworpen voor een jong meisje. Om het monument iets meer vrouwelijk te maken, is binnen de omranding van het blauwe natuursteen de bodem bedekt met... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
32629
Bloem, plant of boom
Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d
Collectie
Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Met bijzondere betekenis
Dieren
Kat, Vlinder
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer, Kort graf
Kleur
Roze
Materiaal
Glas, Natuursteen, RVS
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

In het vriendelijke kindermonument zijn vlindertjes, bloemetjes en een poesje verwerkt. Het monument is ontworpen voor een jong meisje. Om het monument iets meer vrouwelijk te maken, is binnen de omranding van het blauwe natuursteen de bodem bedekt met het licht roze rozenkwarts. In het midden rust op het schuin geplaatste natuurstenen plaatje een glazen vlinder. Hierop zijn met wit emaille de teksten aangebracht. De grote blikvanger is de matte staande glasplaat, waarop de illustraties mooi tot uiting komen en hier is ook een extra glazen vlindertje aangebracht. Daarnaast ‘zweven’ er nog twee vlinders van rvs in het kindermonument.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen