close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Zwerfkei als grafsteen 07  foto 1

Zwerfkei als grafsteen 07  Zwerfkeien

Deense zwerfkei met hierop een bronzen gepatineerde tekstplaatje en een bronzen musje bevestigd geplaatst op een vloertje van flagstones.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
43891
Collectie
Grafzerken, Natuurlijk
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur
Grijs
Materiaal
Zwerfkeien
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Deense zwerfkei met hierop een bronzen gepatineerde tekstplaatje en een bronzen musje bevestigd geplaatst op een vloertje van flagstones.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Soortgelijke modellen