close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Zwerfkei als grafsteen 10 foto 1

Zwerfkei als grafsteen 10 Zwerfkeien

Ruwe grafkei geplaatst binnen een omranding van keien met hierbinnen weer kleine keitjes. Op de zwerfkei kunnen letters gezanstraald worden.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de l... lees meer >
Product
43894
Collectie
Natuurlijk, Onderhoudsvrij, Puur natuur
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Bruin
Materiaal
Zwerfkeien
Natuursteen kleuren
Rood/oranje/bruin
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
Ruwe grafkei geplaatst binnen een omranding van keien met hierbinnen weer kleine keitjes. Op de zwerfkei kunnen letters gezanstraald worden.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Soortgelijke modellen