close
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Een nette, degelijke goedkope grafsteen

Het gebeurt nog wel eens dat de kosten van een grafsteen niet zijn meeverzekerd met de uitvaart. Alleen de kosten van de uitvaart zijn dan gedekt en dan moet er nog budget beschikbaar worden gesteld voor het laten maken van een passende grafsteen voor de overleden dierbare. Nabestaanden zijn dan dikwijls opzoek naar een goedkope grafsteen als de middelen beperkt zijn.

Aanbieding goedkope grafsteen

Dit grafmonument kan in vier kleuren graniet worden uitgevoerd: in Zwart graniet, Royal Impala, Himalaya of Orion. Een combinatie hiervan is ook mogelijk, zoals links is afgebeeld.

Welke kosten zijn inbegrepen?

Deze grafsteen aanbieding is inclusief alle kosten, dus BTW, fundering, gezandstraalde tekst à 100 letters/tekens, standaard grind of tuinaarde en plaatsen in de provincies Overijssel, Flevoland, Utrecht, Noord-Holland, Gelderland en Drenthe. De enige kosten die niet zijn inbegrepen, zijn de vergunningskosten, welke per gemeente of kerk verschillen.

Wat zijn de service en garantievoorwaarden?

Bij deze grafsteen aanbieding zijn dezelfde service en garantievoorwaarden van toepassing als bij onze andere grafmonumenten. Dit betekent 25 jaar garantie op het graniet, 5 jaar garantie op het verzakken en 5 jaar garantie op de verf in de gezandstraalde tekst.

Al onze grafmonumenten zijn voorzien van het Keurmerk Natuursteen. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Algemene Bond van Natuursteenbedrijven waardoor u verzekerd bent van een gepaste werkwijze.

Grafstenen in het echt bekijken?

Wilt u meer weten over het uitzoeken van een grafsteen, dan kunt u onze werkwijze bekijken. Vanzelfsprekend kunt u ook uw vragen per mail of telefoon aan ons stellen of een afspraak maken om ons vrijblijvend te bezoeken. Bij een bezoek heeft u de mogelijkheid om alle grafstenen in het echt te bekijken.