close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Een mooie gedenkplek creëren, hoe doe je dat?

Het creëren van een mooie gedenkplek kan troost bieden. Een plek om met een glimlach stil te staan bij mooie herinneringen en tegelijkertijd met een traan door het gemis. Een gedenkplek in de vorm van een grafmonument kan iets vertellen of symboliseren, wat tot uiting kan komen in materiaal of vorm, de gekozen tekst, een foto of een bijzonder ornament. Waar moet u beginnen, wat zijn de mogelijkheden en hoe brengt u uw ideeën samen tot een passend geheel?

Vaak ontstaan de eerste ideeën op de begraafplaats, gevolgd door het bekijken van websites en eventueel het aanvragen van documentatiemateriaal. Uiteindelijk wordt bijna altijd een afspraak gemaakt bij een grafmonumentenbedrijf. Eijgelaar Natuursteen is zo’n grafmonumentenbedrijf met een bijzonder gevarieerd aanbod van grafmonumenten en persoonlijke ornamenten. Zo kunt u onder andere monumenten bekijken van gepolijst natuursteen, ruwe stenen, zwerfkeien, versteend hout, teakhout, rvs, brons, cortenstaal, transparant en gekleurd glas. Ook eigen ontwerpen kunnen uitgevoerd worden.

Tijdens een persoonlijk adviesgesprek kunt u uw wensen kenbaar maken, waarna de mogelijkheden worden besproken, rekening houdende met wat op de betreffende begraafplaats is toegestaan. Deskundige adviseurs vertalen uw wensen meedenkend in een kosteloze ontwerptekening, waarop eventueel ook een inscriptie uitgewerkt kan worden.
De unieke combinatie van een eigen steenhouwerij, glaskunst atelier, rechtstreekse inkoop in China, een eigen plaatsingsteam, bekwame vakmensen en betrokken adviseurs zorgen ervoor dat Eijgelaar Natuursteen alle mogelijke zorg en aandacht aan een monument kan geven.