close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Graflantaarn kopen van graniet, aluminium, RVS, brons of Cortenstaal voor op een grafsteen

Een graflantaarn geeft een grafsteen een persoonlijke, warme uitstraling. De keuze uit het aanbod van graflantaarns is enorm. Eijgelaar Natuursteen heeft sinds kort het grootste online aanbod van granieten graflantaarns van Nederland. Naast graflantaarns van graniet, levert Eijgelaar ook aluminium graflantaarns, bronzen graflantaarns, RVS graflantaarns en Cortenstaal graflantaarns.

Al deze graflantaarns zijn vervaardigd van hoogwaardige kwalitatieve materialen zodat er geen afbreuk wordt gedaan aan het grafmonument.

Goedkope graflantaarn kopen

Vanuit deze categorieën hebben wij een speciale selectie goedkope graflantaarns samengesteld. Al deze kwalitatief hoogwaardige graflantaarns kosten slechts € 195,00 en zijn voorzien van de laagste prijsgarantie.

Speciale grafkaarsen voor in een graflantaarn

Voor onze graflantaarns zijn ook speciale grafkaarsen beschikbaar. U heeft de keuze uit gewone grafkaarsen en elektrische grafkaarsen. Daarnaast bieden wij ook een speciaal olietanksysteem aan zodat u een 14 dagen een graflicht kunt laten branden.

Levertijd van een graflantaarn

De levertijd van een graflantaarn is 2 tot 4 werkweken. Deze levertijd heeft te maken met dat een graflantaarn in opdracht en met de hand wordt vervaardigd. Ambachtelijk vakmanschap kost nu eenmaal wat tijd.

Graflantaarn in het echt bekijken

U kunt in onze showroom in Kampen diverse graflantaarns bekijken zodat u weloverwogen een graflantaarn kopen kunt. Heeft u nog vragen over een graflantaarn? Neemt u dan gerust contact met ons op.