close
9.0 van 10
 uit 280 beoordelingen
Heeft u advies nodig? Stel uw vraag phone038-3312175
beenhere Al ruim 150 jaar vakmanschap sinds 1862

Een beeld van een engel op een grafsteen

Voor nabestaanden kan een engel verwerkt in een grafsteen als symbool dienen dat hun dierbare wordt beschermd door een engel of dat een dierbare wordt gezien als een lieve engel.

Engel met de hand uitgehakt

Een grafsteen met hieruit een uitgehakte engel wordt uit één blok natuursteen gehakt. Dit hakken wordt met de hand gedaan en is echt vakwerk. Vaak wordt een engel uitgehakt die over de grafsteen heen hangt of leunt.

Benieuwd hoe een uitgehakte engel er in het echt eruit ziet?

Bij onze vestiging in Apeldoorn kunt u een grafsteen met uitgehakte engel in het echt bekijken. Wij kunnen diverse soorten grafmonumenten maken met hierin een engel verwerkt.

Meer informatie over grafmonumenten

Als u meer wilt weten over hoe het uitzoeken van een grafmonument in zijn werk gaat, dan kunt u onze werkwijze bekijken. Vanzelfsprekend kunt u ook uw vragen per mail of telefoon aan ons stellen of een afspraak maken om ons vrijblijvend te bezoeken in Kampen (vlakbij Zwolle), Barneveld, Apeldoorn, Amersfoort, Amstelveen, Culemborg, Drachten, Elst, Emmen, Groningen, Meppel, Rotterdam, Sneek of Tilburg om alle mogelijkheden ten aanzien van grafmonumenten in het echt te bekijken.