close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Bericht over coronavirus

Het coronavirus leidt tot veel vragen. Op deze pagina informeren wij u graag over het beleid van ons bedrijf t.a.v. bezoek aan onze winkels.

In onze winkels ontvangen wij slechts enkele families per dag. Hierdoor achten wij het risico op besmetting in een van onze winkels zeer klein en is besloten om onze winkels gewoon open te houden voor bezoek.

Heeft u een afspraak met een adviseur in onze winkel en twijfelt u of het verstandig is om te komen? Wij houden altijd voldoende tijd vrij zodat onze adviseur kan luisteren naar uw wensen. Hierdoor zullen er tijdens uw afspraak waarschijnlijk geen andere families in de winkel rondlopen.

Het personeel in onze winkels houdt zich goed aan de richtlijnen die het RIVM adviseert op haar website.


  • We schudden geen handen
  • We houden voldoende afstand van elkaar
  • Wij wassen onze handen meerdere keren per dag

We willen u graag meegeven dat u zich geen zorgen hoeft te maken en dat wij er alles aan doen om het risico zo klein mogelijk te houden. U bent van harte welkom.

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Is een afspraak maken nodig?

U kunt altijd een bezoek brengen aan één van onze winkels om ideeën op te doen en te oriënteren. Wilt u direct advies van een adviseur? Dan raden wij aan om een afspraak te maken. Dan kunt u uw vragen stellen en hebben wij voldoende tijd om u te adviseren.

phone038 – 33 12 175