close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Eijgelaar Gedenken AmsterdamUw winkel voor grafmonumenten en grafstenen in de buurt van Amsterdam

Iemand herdenken is heel persoonlijk. Dat is voor ons het uitgangspunt. Ieder mens is uniek en zal ook op eigenwijze herdacht en herinnerd worden. In een voor u veeleisende periode, geven wij graag een goed advies. Onze adviseurs Suzanne Verhaaf en Marco Fronik heeft hierin jarenlange ervaring en helpt u graag bij het realiseren van een persoonlijk grafmonument.

Eijgelaar Amsterdam

Adres & contactgegevens

Eijgelaar Gedenken Amsterdam
Middenweg 189h
1098 AN Amsterdam
020 - 244 29 44
Stel uw vraag

Kondig uw bezoek aan

Wilt u advies? Dan is het verstandig om een afspraak te maken met één van onze adviseurs. Zo hoeft u niet onnodig te wachten en wordt u direct geholpen.

Maak een afspraak

Onze openingstijden

Maandagop afspraak
Dinsdag09:00 tot 17:00
Woensdag09:00 tot 17:00
Donderdag09:00 tot 17:00
Vrijdag09:00 tot 17:00
Zaterdag09:00 tot 17:00
Zondaggesloten

Extra openingstijden

Zaterdag 27 april
09:00 tot 17:00
Zaterdag 4 mei
09:00 tot 17:00
Zaterdag 11 mei
09:00 tot 17:00

Waarom een bezoek aan Eijgelaar Gedenken Amsterdam?

  • Al ruim 160 jaar vakmanschap
  • Inspiratiewinkel met veel voorbeelden
  • Vrijblijvend en vakkundig advies
  • Direct een prijsopgave
  • Plaatsing in heel Nederland

Een informele winkel met een goede bereikbaarheid, dat is Eijgelaar Gedenken in Amsterdam. De roots van ons familiebedrijf liggen in het Overijsselse Kampen. Hier zijn wij al sinds 1862 bekend met het vervaardigen en plaatsen van gedenktekens. Ook in onze andere inspiratiewinkels, in de rest van ons land, bent u van harte welkom.

Gepast advies over grafmonumenten

Bij ons krijgt u het meest deskundige advies als het gaat om de aankoop van een grafmonument of grafsteen. Onze adviseurs denken graag met u mee en nemen alle tijd om u op weg te helpen bij het maken van de juiste keuze. U krijgt van ons direct een prijsopgave op basis van uw wensen. Onze collectie met grafstenen en grafmonumenten is erg uitgebreid in Amsterdam. U vindt er onder andere monumenten van natuursteen, cortenstaal, glas en RVS. Ook hebben wij een collectie met natuurlijke grafstenen zoals versteend hout, zwerfkeien en rotsmonumenten.

Eijgelaar Gedenken Amsterdam plaatst grafmonumenten in een grote regio

Wij plaatsen grafmonumenten in o.a. Amsterdam, Beverwijk, Haarlemmermeer. Staat uw plaats er niet tussen? Bekijk in welke gemeentes wij monumenten plaatsen.