close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Eijgelaar Gedenken Rijswijk/Den HaagUw winkel voor grafmonumenten en grafstenen in de buurt van Den Haag

Iemand herdenken is heel persoonlijk. Dat is voor ons het uitgangspunt. Ieder mens is uniek en zal ook op eigenwijze herdacht en herinnerd worden. In een voor u veeleisende periode, geven wij graag een goed advies. Onze adviseur Ben Dammers heeft hierin jarenlange ervaring en helpt u graag bij het realiseren van een persoonlijk grafmonument.

Eijgelaar Rijswijk

Adres & contactgegevens

Eijgelaar Gedenken Rijswijk/Den Haag
Lindelaan 83
2282EP Rijswijk
085 - 30 35 314
Stel uw vraag

Kondig uw bezoek aan

Wilt u advies? Dan is het verstandig om een afspraak te maken met één van onze adviseurs. Zo hoeft u niet onnodig te wachten en wordt u direct geholpen.

Maak een afspraak

Onze openingstijden

Maandagop afspraak
Dinsdagop afspraak
Woensdag10:00 tot 17:00
Donderdagop afspraak
Vrijdagop afspraak
Zaterdag09:00 tot 17:00
Zondaggesloten

Afwijkende openingstijden

Zaterdag 29 juni
op afspraak

Extra openingstijden

Zaterdag 22 juni
09:00 tot 17:00
Zaterdag 6 juli
09:00 tot 17:00
Zaterdag 13 juli
09:00 tot 17:00

Waarom een bezoek aan Eijgelaar Gedenken Rijswijk/Den Haag?

  • Al ruim 160 jaar vakmanschap
  • Inspiratiewinkel met veel voorbeelden
  • Vrijblijvend en vakkundig advies
  • Direct een prijsopgave
  • Plaatsing in heel Nederland

Een informele winkel met een goede bereikbaarheid, dat is Eijgelaar Gedenken in Rijswijk. De roots van ons familiebedrijf liggen in het Overijsselse Kampen. Hier zijn wij al sinds 1862 bekend met het vervaardigen en plaatsen van gedenktekens. Ook in onze andere inspiratiewinkels, in de rest van ons land, bent u van harte welkom.

Gepast advies over grafmonumenten

Bij ons krijgt u het meest deskundige advies als het gaat om de aankoop van een grafmonument of grafsteen. Onze adviseurs denken graag met u mee en nemen alle tijd om u op weg te helpen bij het maken van de juiste keuze. U krijgt van ons direct een prijsopgave op basis van uw wensen. Onze collectie met grafstenen en grafmonumenten is erg uitgebreid in Rijswijk. U vindt er onder andere monumenten van natuursteen, cortenstaal, glas en RVS. Ook hebben wij een collectie met natuurlijke grafstenen zoals versteend hout, zwerfkeien en rotsmonumenten.

Eijgelaar Elst plaatst grafmonumenten in een grote regio

Wij plaatsen grafmonumenten in o.a. Alphen a/d Rijn, Delft, Leiden, Zoetermeer. Staat uw plaats er niet tussen? Bekijk in welke gemeentes wij monumenten plaatsen.