close
9.1 van 10
 uit 268 beoordelingen
Heeft u advies nodig? Stel uw vraag phone038-3312175
beenhere Al ruim 150 jaar vakmanschap sinds 1862

Wilt u een grafzerk laten plaatsen in Lovendegem of omgeving?

Bezoek dan de grootste inspiratietuin met grafzerken van Noord-Brabant

Het is niet om de hoek maar zeker de moeite waard. In Tilburg, net over de grens vindt u de grootste inspiratietuin met grafzerken van Noord-Brabant. Ook vindt u hier een grote winkel met urnen, grafaccessoires en andere grafsteen gerelateerde producten. Een bezoek is zeker de moeite waard als u in België woont.

Inspiratietuin en winkel in Tilburg (Net over de grens)

Iemand herdenken is heel persoonlijk. Dat is voor ons het uitgangspunt. Ieder mens is uniek en zal ook op eigenwijze herdacht en herinnerd worden. In een voor u veeleisende periode, geven wij graag een goed advies. Onze adviseur in Tilburg, Geert van der Wielen, heeft hierin jarenlange ervaring en helpt u graag bij het realiseren van een persoonlijke grafzerk of het uitzoeken van een urn of accessoire.

U kunt gewoon langskomen om rustig ideeën op te doen en te oriënteren.

Ook tijdens het weekend geopend.

Bekijk de openingstijden
Reacties van klanten uit België over Eijgelaar Tilburg

Ervaringen van onze klanten uit België over het uitzoeken, ontwerpen en plaatsen van een grafmonument door Eijgelaar.

“Door het plotselinge verlies van onze mama op jonge leeftijd zochten mijn broer en ik een gedenkteken die onze mama kon weergeven. Den Hollandsche gedenktekens hebben ons daar perfect bij geholpen.

Vriendelijke ontvangst, joviale mensen die mee denken met de ideeën die wij hadden. Perfect plaatsing in België.

Kortom zijn ze zeker 5 sterren waard zowel op gebied van ontvangst, presentatie, personeel en plaatsing.”

Moorsel (België)

Onze papa verdient als kunstzinnig persoon een bijzonder gedenkteken. In de showroom kreeg onze inspiratie stilaan vorm, natuurelementen moeten zeker opgenomen worden en ook het cortenstaal is een bijzonder materiaal waar papa graag mee werkte.

We krijgen de kans om ieder detail uitgebreid te bespreken alles wordt correct afgehandeld, alsook de plaatsing, met funderingen. Het resultaat is verbluffend, wij zijn alleszins een tevreden klant.

Wilrijk (België)

Een Prachtig geschenk … We weten allen dat we ze nooit hier kunnen terugkrijgen, maar het kunnen betuigen via dit prachtige gedenkteken hoeveel ze betekenden voor ons is een geschenk op zich.

Hierbij wens ik mijn hartelijk dank te betuigen aan het hele team van Den Hollandsche Gedenktekens voor de professionele begeleiding in het realiseren van het gedenkteken voor mijn dierbare geliefden.

De inspiratietuin, het creatieve werk om iets unieks te realiseren gebundeld met een kwalitatieve uitvoering en levering heeft al mijn waardering niets is jullie team te veel!

Gistoux (België)

Foto’s van onze inspiratiewinkel en inspiratietuin in Tilburg

In onze inspiratietuin in Tilburg kunt u rustig, ongestoord rondlopen en ideeën opdoen. Alle voorbeelden kunt u gebruiken als uitgangspunt voor een persoonlijk gedenkteken. We passen elk voorbeeld precies aan hoe u dat wilt. Heeft u iets anders in gedachte? We helpen u om uw eigen ideeën vorm te geven in een uniek ontwerp van een grafsteen, we maken het ontwerp samen met u.