close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen en grafmonumenten Breda Bezoek onze inspiratiewinkel in Tilburg

Bent u op zoek naar een bijzonder grafmonument in de buurt van Breda? Eijgelaar in Tilburg plaatst al jaren met zorg en aandacht monumenten in o.a. Bavel, Breda, Prinsenbeek, Teteringen en Ulvenhout. Naast het plaatsen van nieuwe grafstenen verzorgen wij ook het bijbeletteren van een bestaande grafsteen.

Eijgelaar Gedenken Tilburg

Lannerstraat 1
5011 ET
Tilburg (Noord-Brabant)
013 – 203 2241

access_timeVandaag: van 09:00 tot 17:00

Uw adviseur: Geert van der Wielen

Stel uw vraag Maak een afspraak

Deze soorten grafstenen plaatsen wij o.a in Breda

grafstenen Bavel De Lichtenberg

De Lichtenberg Bavel

In Bavel is een algemene begraafplaats aanwezig. particuliere graven en kindergraven zijn soorten graven die u op deze begraafplaats aantreft. begraafplaats De Lichtenberg bevindt zich in de gemeente Breda aan de Deken Dr. Dirckxweg in Bavel.

Deken Dr. Dirckxweg
4854 AA Bavel
grafsteen Breda Begraafplaats Sint Martinus

Begraafplaats Sint Martinus Breda

Deze begraafplaats in Breda is een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt verschillende grafsoorten zoals: particuliere graven, kindergraven en urnengraven. Begraafplaats Sint Martinus bevindt zich in de gemeente Breda aan de Haagsemarkt in Breda.

Haagsemarkt
4813 BA Breda
grafmonument Breda Begraafpark Zuylen, Haagveld

Begraafpark Zuylen, Haagveld Breda

In Breda is een algemene begraafplaats aanwezig. Op deze begraafplaats vindt u o.a. de volgende graftypen: particuliere graven, urnengraven en kindergraven.

Haagweg
4813 XE Breda
grafmonumenten Breda Begraafplaats de Bieberg

Begraafplaats de Bieberg Breda

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Protestantse begraafplaats. Begraafplaats de Bieberg. vindt u in het zuidoosten van Breda aan de Bieberglaan.

Bieberglaan
4834 MJ Breda
grafstenen Breda Begraafplaats De Driesprong

Begraafplaats De Driesprong Breda

Begraafplaats De Driesprong is een algemene begraafplaats in Breda. Op deze begraafplaats vindt u o.a. de volgende graftypen: kindergraven en particuliere graven. De Begraafplaats De Driesprong is te vinden in het noordoosten van Breda aan de Kameelstraat.

Kameelstraat
4817 BS Breda
grafsteen Breda Begraafplaats Liesbosch

Begraafplaats Liesbosch Breda

Deze begraafplaats in Breda is een algemene begraafplaats. Begraafplaats Liesbosch vindt u in het zuidwesten van Breda aan de Liesboslaan.

Liesboslaan
4838 ET Breda
grafmonument Breda Begraafplaats Oud Ginneken

Begraafplaats Oud Ginneken Breda

In Breda is een algemene begraafplaats aanwezig. Begraafplaats Oud Ginneken vindt u in het zuidoosten van Breda aan de Duivelsbruglaan.

Duivelsbruglaan
4835 JD Breda
grafmonumenten Breda Begraafplaats Overakker

Begraafplaats Overakker Breda

Begraafplaats Overakker is een algemene begraafplaats in Breda. Begraafplaats Overakker vindt u in het zuidoosten van Breda aan de Mariaplein.

Overakkerstraat
4834 XR Breda
grafstenen Breda Begraafplaats Vogelenzang, St. Laurentius Parochie

Begraafplaats Vogelenzang, St. Laurentius Parochie Breda

Deze begraafplaats in Breda is een Rooms Katholieke begraafplaats. Deze begraafplaats biedt o.a. particuliere graven en urnengraven. De Begraafplaats Vogelenzang, St. Laurentius Parochie is te vinden in het zuidoosten van Breda aan de Vogelenzanglaan.

Vogelenzanglaan
4835 EL Breda
grafsteen Breda RK kerk Heilige Moeder Gods

RK kerk Heilige Moeder Gods Breda

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Rooms Katholieke begraafplaats. begraafplaats RK kerk Heilige Moeder Gods vindt u in het zuidwesten van Breda aan de Effenseweg.

Effenseweg
4838 BA Breda
grafmonument Prinsenbeek Hervormde begraafplaats, Ledevaert te Chaam

Hervormde begraafplaats, Ledevaert te Chaam Prinsenbeek

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Nederlands Hervormde begraafplaats. Hervormde begraafplaats, Ledevaert te Chaam bevindt zich in de gemeente Breda aan de Kapelstraat in Prinsenbeek.

Kapelstraat
4841 GH Prinsenbeek
grafmonumenten Prinsenbeek RK Begraafplaats Prinsenbeek

RK Begraafplaats Prinsenbeek

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Rooms Katholieke begraafplaats. De RK Begraafplaats Prinsenbeek is te vinden in het noordoosten van Prinsenbeek aan de Markt.

Markt
4841 AA Prinsenbeek
grafstenen Teteringen Teteringen

Teteringen

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Rooms Katholieke begraafplaats. Deze begraafplaats biedt o.a. particuliere graven en kindergraven. De begraafplaats Teteringen is te vinden in het noordwesten van Teteringen aan de Kerkstraat.

Kerkstraat
4847 RM Teteringen