Vind direct grafmonumenten die u aanspreken
pijl naar rechts
Keuzehulp grafmonument

Grafvazen van o.a. graniet voor op een grafsteen - grafvaas kopen

Grafvazen, grafvaasEen grafvaas voor bloemen op een grafmonument ter gedachtenis aan uw dierbare. Onze grafvazen worden gemaakt van graniet, RVS, brons en aluminium. Wilt u liever een plantje plaatsen i.p.v. bloemen, kijk dan bij onze bloempotten en bloembakken. Wij bieden strakke grafvazen aan, maar ook hele sierlijke. U heeft bij ons een ruime keuze zodat een grafvaas altijd past bij stijl van het grafmonument. De grafsteen vazen van graniet kunnen geleverd worden in diverse graniet soorten, zodat de kleur van de grafvaas overeen komt met de kleur van de grafsteen.

 

Aanbod grafvazen met prijzen

De getoonde grafvazen van brons zijn veelal ook in aluminium verkrijgbaar. Indien u wilt weten of dit mogelijk is, neemt u dan gerust contact met ons op. Bij iedere grafsteen vaas staat de prijs vermeld.

 

Binnenvaas grafvaas

Bij een grafvaas wordt standaard een binnenvaas geleverd. Deze dient bij vorst wel uit de vaas gehaald te worden anders vriest deze mogelijk kapot. U kunt bij ons ook extra of nieuwe graf binnenvazen bestellen in onze webshop. Een grafvaas kan igemakkelijk vastgezet worden op het grafmonument om diefstal te voorkomen.

 

Een grafvaas kopen

De levertijd voor een grafvaas bedraagt circa 2 tot 4 weken. Een grafvaas kan afgehaald, opgestuurd of door ons geplaatst worden. Indien u vragen heeft over een grafvaas kopen, neemt u dan gerust contact met ons op.

 

grafsteen vaas bestellen  Bel ons om een grafvaas te bestellen

grafsteen vaas online kopen  Mail ons om een grafvaas te bestellen

 

Grafvazen online kopen in onze webshop

grafvaas online kopen

 

| Terug naar grafaccessoires |

Eijgelaar Natuursteen

Klantbeoordelingen

Vragen of meer informatie

Bel ons
Bel ons
Kampen 038 - 331 21 75 
Barneveld 0342 - 401 315 
Apeldoorn 055 - 30 30 970 
Amstelveen 020 - 453 70 97 
Eindhoven 040 - 304 63 52
Rotterdam 010 - 413 6910
   
   
België  
Zomergem 09 - 372 72 44
  
Bel onsMail ons
info@eijgelaar.nl

Contact gegevensAdressen & openingstijden
Klik hier

Over onze werkwijze
Lees meer

Laatste blogpost

 • Verschillende materialen voor grafmonumenten

  Verschillende materialen voor grafmonumenten

  Veel mensen weten maar weinig over grafmonumenten, totdat de situatie zich voordoet dat er een grafmonument uitgezocht moet worden. Regelmatig horen wij dan ook verbazende opmerkingen als ‘nooit geweten dat er zoveel mogelijk is’ en ‘dat je bij zoveel stil moet staan’.

  Zo is het allereerst belangrijk om te weten wat op de betreffende begraafplaats is toegestaan. Elke begraafplaats heeft zijn eigen regelgeving wat betreft toegestane materialen en maatvoeringen; niet alles mag overal. Binnen die toegestane kaders kan vervolgens een persoonlijk grafmonument worden samengesteld dat bij de overledene past.

  Dit kan door het toevoegen van een persoonlijke tekst, het gebruiken van een passend lettertype of door het aanbrengen van een afbeelding of (portret)foto.
  ...

Over ons

Eijgelaar plaatst al sinds 1862 persoonlijke gedenktekens zoals grafstenen, glazen grafmonumenten, grafzerken en gedenkstenen. Tevens gespecialiseerd in grafsteen restauratie en het bijwerken van grafstenen met een vervolginscriptie.

Eijgelaar Natuursteen b.v.
038-3312175
info@eijgelaar.nl
GooglePlus Twitter YouTube Flickr Blogger 

Keurmerken

Keurmerk NatuursteenABN natuursteen garantie, natuursteen garantie 

Erkend leerbedrijf fundeon
Bekijk onze
referenties en
doe inspiratie op