close
9.0 van 10
 uit 280 beoordelingen
Heeft u advies nodig? Stel uw vraag phone038-3312175
beenhere Al ruim 150 jaar vakmanschap sinds 1862
Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Grafvazen van o.a. graniet voor op een grafsteen – grafvaas kopen

Een grafvaas voor bloemen op een grafmonument ter gedachtenis aan uw dierbare. Onze grafvazen worden gemaakt van graniet, RVS, brons en aluminium. Wilt u liever een plantje plaatsen i.p.v. bloemen, kijk dan bij onze bloempotten en bloembakken. Wij bieden strakke grafvazen aan, maar ook hele sierlijke. U heeft bij ons een ruime keuze zodat een grafvaas altijd past bij stijl van het grafmonument. De grafsteen vazen van graniet kunnen geleverd worden in diverse graniet soorten, zodat de kleur van de grafvaas overeen komt met de kleur van de grafsteen.

Direct online bestellen

Waarom Eijgelaar?

  • Wij denken met u mee
  • Kosteloos ontwerp
  • Eigen steenhouwerij met vakmensen
  • Eigen glasatelier met kunstenaars
  • 150 jaar ervaring

Aanbod grafvazen

Binnenvaas grafvaas

Bij een grafvaas wordt standaard een binnenvaas geleverd. Deze dient bij vorst wel uit de vaas gehaald te worden anders vriest deze mogelijk kapot. U kunt bij ons ook extra of nieuwe graf binnenvazen bestellen in onze webshop. Een grafvaas kan igemakkelijk vastgezet worden op het grafmonument om diefstal te voorkomen.

Een grafvaas kopen

De levertijd voor een grafvaas bedraagt circa 2 tot 4 weken. Een grafvaas kan afgehaald, opgestuurd of door ons geplaatst worden. Indien u vragen heeft over een grafvaas kopen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Grafvazen online kopen in onze webshop