close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafvazen van o.a. graniet voor op een grafsteen – grafvaas kopen

Een grafvaas voor bloemen op een grafmonument ter gedachtenis aan uw dierbare. Onze grafvazen worden gemaakt van graniet, RVS, brons en aluminium. Wilt u liever een plantje plaatsen i.p.v. bloemen, kijk dan bij onze bloempotten en bloembakken. Wij bieden strakke grafvazen aan, maar ook hele sierlijke. U heeft bij ons een ruime keuze zodat een grafvaas altijd past bij stijl van het grafmonument. De grafsteen vazen van graniet kunnen geleverd worden in diverse graniet soorten, zodat de kleur van de grafvaas overeen komt met de kleur van de grafsteen.

Direct online bestellen

Waarom Eijgelaar?

  • Wij denken met u mee
  • Kosteloos ontwerp
  • Eigen steenhouwerij met vakmensen
  • Eigen glasatelier met kunstenaars
  • 150 jaar ervaring

Binnenvaas grafvaas

Bij een grafvaas wordt standaard een binnenvaas geleverd. Deze dient bij vorst wel uit de vaas gehaald te worden anders vriest deze mogelijk kapot. U kunt bij ons ook extra of nieuwe graf binnenvazen bestellen in onze webshop. Een grafvaas kan igemakkelijk vastgezet worden op het grafmonument om diefstal te voorkomen.

Een grafvaas kopen

De levertijd voor een grafvaas bedraagt circa 2 tot 4 weken. Een grafvaas kan afgehaald, opgestuurd of door ons geplaatst worden. Indien u vragen heeft over een grafvaas kopen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Bezoek onze winkels

Breng een bezoek aan één van onze vele inspiratiewinkels in Nederland en België. Hier kunt u altijd vrijblijvend inspiratie opdoen of terecht voor advies.

Bekijk winkels

Stel uw vraag

Wilt u direct advies van één van onze adviseurs? We nemen vrijblijvend contact op begeleiden u graag in de oriëntatie naar een passend gedenkteken.

phone038 - 331 21 75

Bezoek aan huis?

Wilt u liever dat één van onze adviseurs bij u langskomt? Onze adviseurs komen geheel vrijblijvend bij u thuis om uw vragen te beantwoorden.

Meer informatie

Grafvazen online kopen in onze webshop