close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Porseleinen foto voor op een grafsteen | Eijgelaar Natuursteen

Een porseleinen foto voor op een grafsteen kan in kleur, zwart/wit of sepia gemaakt worden. Op de kleurechtheid geven wij 25 jaar garantie. Qua vorm zijn er diverse mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een ovale, ronde, vierkante en hartjesvormige foto. De foto kan in verschillende afmetingen gemaakt worden. Het meest gangbare model is de ovale foto van 9×12 cm. Er zijn diverse randafwerkingen mogelijk. Standaard laten we de foto rond aflopen. Andere mogelijkheden zijn onder andere een fotorand, een witte rand en een gouden of zilveren biesje. De porseleinen foto wordt met verlijmende kit vastgemaakt op het grafmonument.

Voorbeelden van porseleinen foto’s op grafstenen

grafmonument met porseleinen foto
grafsteen met porseleinen foto
grafmonument met porseleinen foto

Bent u op zoek naar porseleinen foto’s voor uw grafsteen?

In de webshop van Eijgelaar kunt u gemakkelijk in 4 stappen een porseleinen foto bestellen.

Naar de webshop
grafsteen met porseleinen foto

Porseleinen foto met 3D effect

Ook is het mogelijk om een porseleinen foto te maken met een 3D effect. Deze 3D porseleinen foto’s zijn verkrijgbaar in deze vormen.

Porseleinen foto rechthoek met 3D effect
Porseleinen foto ovaal met 3D effect
Voorbeelden lijstjes voor porseleinen foto's

Verschillende voorbeelden van lijstjes

Het is ook mogelijk de porseleinen foto’s met een bronzen of aluminium lijstje af te werken. Deze zijn echter maar in een beperkt aantal vormen en afmetingen verkrijgbaar.

Gedenkplaatjes van porselein

Naast een foto die vaak op de steen bevestigd wordt, is het ook mogelijk een gedicht en/ of foto op een gedenkplaatje van porselein te laten maken. Dit wordt vaak op de dekplaat of op een plaatje in het grind of het plantvak geplaatst.

Voorbeeld porseleinen tekstplaten

U kunt een grafaccessoire online bestellen in onze webshop Eijgelaar Gedenktekens.

Stel uw vraag

“U heeft waarschijnlijk geen idee waar u moet beginnen. Bij het uitzoeken van een passend grafmonument zijn er vaak veel vragen. Ik beantwoord deze vragen graag om u vrijblijvend op weg te helpen. Ook met andere vragen over onderhoud van een grafsteen of de prijs van iets dat u op deze website heeft gezien help ik u graag.”

Grafstenen in het echt bekijken?

Wilt u meer weten over het uitzoeken van een grafsteen, dan kunt u onze werkwijze bekijken. Vanzelfsprekend kunt u ook uw vragen per mail of telefoon aan ons stellen of een afspraak maken om ons vrijblijvend te bezoeken. Bij een bezoek heeft u de mogelijkheid om alle grafstenen in het echt te bekijken.