close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Kleine tekstplaatjes voor op een grafsteen of grafmonument | Eijgelaar

Een tekstplaatje met persoonlijke tekst als toevoeging voor op een grafsteen of grafmonument. Wij bieden diverse natuursteen grafsteen plaatjes aan geschikt als grafdecoratie. Wilt u een grafplaat met tekst als gedenkstenen op zich? Bezoek dan onze urn grafsteen of gedenksteenpagina’s. Daarnaast bestaat ons aanbod uit bronzen plaatjes geschikt voor op een grafkei of ruwe grafsteen.

Waarom Eijgelaar?

  • Wij denken met u mee
  • Kosteloos ontwerp
  • Eigen steenhouwerij met vakmensen
  • Eigen glasatelier met kunstenaars
  • 150 jaar ervaring

Tekstplaatje geplaatst op een schuin aflopend sokkeltje

Meestal wordt een tekstplaatje geplaatst op een schuin aflopend sokkeltje zodat de tekst beter leesbaar is. Daarnaast zorgt dit ervoor dat het regenwater eraf kan lopen zodat de verf niet snel aangetast kan worden.

Een tekstplaatje kopen

De levertijd voor een tekstplaatje bedraagt circa 2 tot 4 weken. Een tekstplaatje kan afgehaald, opgestuurd of door ons geplaatst worden. Indien u vragen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op.

Bezoek onze winkels

Breng een bezoek aan één van onze vele inspiratiewinkels in Nederland en België. Hier kunt u altijd vrijblijvend inspiratie opdoen of terecht voor advies.

Bekijk winkels

Stel uw vraag

Wilt u direct advies van één van onze adviseurs? We nemen vrijblijvend contact op begeleiden u graag in de oriëntatie naar een passend gedenkteken.

phone038 - 331 21 75

Bezoek aan huis?

Wilt u liever dat één van onze adviseurs bij u langskomt? Onze adviseurs komen geheel vrijblijvend bij u thuis om uw vragen te beantwoorden.

Meer informatie

Bestel online in onze webshop