Vind direct grafmonumenten die u aanspreken
pijl naar rechts
Keuzehulp grafmonument

Kindergrafmonumenten en kindergrafstenen speciaal voor kinderen

Kindergrafmonumenten zijn grafstenen speciaal voor een kindergraf. Een grafmonument voor een kind of baby is bijna altijd een bijzonder en persoonlijk ontwerp. Wij besteden veel aandacht in het begeleiden van dit proces. Aan de hand van uw wensen leggen wij de mogelijkheden uit zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen. Daarnaast maken wij eerst een ontwerp van het kindergrafmonument zodat u een beeld krijgt wat eindresultaat zal zijn.

 

Voorbeelden kindergrafstenen en kindergrafmonumenten met prijzen - van vlinders tot harten

Klik op een link voor de voorbeelden. Iedere kinder grafsteen kan aangepast worden in vorm, afmeting of materiaal. Bij iedere kindergrafsteen is de prijs vermeld zodat u weet wat de kosten zijn voor een kindermonument.

 

Glazen kindergrafmonumenten

Vaak wordt voor een kinder grafsteen voor glas gekozen omdat het transparant is en minder 'zwaar' oogt dan natuursteen. Eijgelaar Natuursteen heeft een eigen glasatelier in Barneveld om geheel zelfstandig kindergrafmonumenten van glas te vervaardigen. Wij hebben een eigen kunstenares die uw wensen kan vertalen in bijzondere ideeën. Omdat wij alles in eigen beheer hebben, weet u zeker dat uw wensen zo goed mogelijk worden vertaald naar het grafmonument.

Glazen kindermonument, kinder grafsteen glas     Glazen kindermonument, kindermonument glas
Glazen kindermonument, kindermonument glas     Glazen kindermonument, kindermonument glas

Kindergrafmonumenten van glas

 

Persoonlijk maken van een kindermonument of kindergrafsteen

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van wat de mogelijkheden zijn om een persoonlijk kindermonument te realiseren. In principe kunnen wij alles maken wat nabestaanden graag zouden willen. Vaak maken wij eerst een proef hiervan om te kijken of het resultaat naar wens is. Bekijk ook andere mogelijkheden om een kindergrafsteen persoonlijk te maken. 

Voetbalschoenen natuursteen, voetbalschoenen graniet  Voetafdrukjes in glas  Prinsessenkroon

Van natuursteen tot glas en RVS, wij helpen bij het realiseren van een persoonlijke kindergrafsteen

 

Voorbeelden van teksten voor op een kinder grafsteen

Vaak zijn teksten voor op een kindergrafsteen zeer persoonlijk. Om u een idee te geven, kunt u hier voorbeelden van teksten voor op een kindergrafsteen bekijken. Wij maken altijd eerst een ontwerp van de grafsteen met de gekozen tekst, zodat u een goed beeld krijgt hoe het geheel eruit komt te zien. 

 

Bekijk kinder grafmonumenten in Kampen, Barneveld, Apeldoorn, Amstelveen, Eindhoven, Rotterdam of België

Mocht u meer informatie willen, neemt u dan gerust contact met ons op over kindergrafmonumenten en kindergrafstenen. U kunt ook vrijblijvend een afspraak om uw ideeën en wensen te bespreken. U kunt ons bezoeken in Kampen, Barneveld, Apeldoorn, Amstelveen, Eindhoven, Rotterdam. Tevens kunt u ons bezoeken in België, in Zomergem. 

  

Eijgelaar Natuursteen

Klantbeoordelingen

Vragen of meer informatie

Bel ons
Bel ons
Kampen 038 - 331 21 75 
Barneveld 0342 - 401 315 
Apeldoorn 055 - 30 30 970 
Amstelveen 020 - 453 70 97 
Eindhoven 040 - 304 63 52
Rotterdam 010 - 413 6910
   
   
België  
Zomergem 09 - 372 72 44
  
Bel onsMail ons
info@eijgelaar.nl

Contact gegevensAdressen & openingstijden
Klik hier

Over onze werkwijze
Lees meer

Waarom Eijgelaar

 • Wij denken met u mee
 • Kosteloos ontwerp
 • Eigen steenhouwerij met vakmensen
 • Eigen glasatelier met kunstenaars
 • 150 jaar ervaring
 • Eindresultaat van te voren bekijken
 • Keurmerk & ABN garantie

 

Hoe een persoonlijk grafmonument creëren
Lees meer

Laatste blogpost

 • Verschillende materialen voor grafmonumenten

  Verschillende materialen voor grafmonumenten

  Veel mensen weten maar weinig over grafmonumenten, totdat de situatie zich voordoet dat er een grafmonument uitgezocht moet worden. Regelmatig horen wij dan ook verbazende opmerkingen als ‘nooit geweten dat er zoveel mogelijk is’ en ‘dat je bij zoveel stil moet staan’.

  Zo is het allereerst belangrijk om te weten wat op de betreffende begraafplaats is toegestaan. Elke begraafplaats heeft zijn eigen regelgeving wat betreft toegestane materialen en maatvoeringen; niet alles mag overal. Binnen die toegestane kaders kan vervolgens een persoonlijk grafmonument worden samengesteld dat bij de overledene past.

  Dit kan door het toevoegen van een persoonlijke tekst, het gebruiken van een passend lettertype of door het aanbrengen van een afbeelding of (portret)foto.
  ...

Over ons

Eijgelaar plaatst al sinds 1862 persoonlijke gedenktekens zoals grafstenen, glazen grafmonumenten, grafzerken en gedenkstenen. Tevens gespecialiseerd in grafsteen restauratie en het bijwerken van grafstenen met een vervolginscriptie.

Eijgelaar Natuursteen b.v.
038-3312175
info@eijgelaar.nl
GooglePlus Twitter YouTube Flickr Blogger 

Keurmerken

Keurmerk NatuursteenABN natuursteen garantie, natuursteen garantie 

Erkend leerbedrijf fundeon
Bekijk onze
referenties en
doe inspiratie op