close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Ruwe grafstenen en zwerfkeien als natuurlijke grafsteen

Ruwe grafstenen en zwerfkeien zijn natuurlijke ruwe grafmonumenten die helemaal ruw (gehakt) zijn of grafstenen met gepolijste voor- en achterzijde en ruw gehakte zijkanten. In onze showtuin staan en liggen diverse soorten ruwe grafstenen en zwerfkeien die als grafmonument gebruikt kunnen worden.

Waarom Eijgelaar?

  • Wij denken met u mee
  • Kosteloos ontwerp
  • Eigen steenhouwerij met vakmensen
  • Eigen glasatelier met kunstenaars
  • 150 jaar ervaring

Meer dan duizend natuurlijke ruwe grafmonumenten en grafkeien bij Eijgelaar

Mocht u een grotere collectie willen zien, dan is het de moeite waard een kijkje te nemen bij Norvold Memorials te Soesterberg. Bij Norvold Memorials kunt u zo’n 1.200 ruwe grafstenen in 40 verschillende materialen zien. Als u besluit Norvold Memorials te bezoeken, download dan deze. Daarnaast levert Graniso ook vele unieke ruwe grafstenen en grafkeien. U kunt direct het actuele assortiment bekijken.

Lees meer

Tekst aanbrengen op een ruwe grafsteen en deze persoonlijk maken

Tekst aanbrengen op een ruwe grafsteen en deze persoonlijk maken

Op een grafmonument van ruwe steen kunt u op diverse manieren tekst aanbrengen. Daarnaast kan door middel van grafaccessoires of een grafmonument persoonlijk worden gemaakt.

Lees meer
Ruwe zuilen grafmonumenten
Ruwe grafstenen glazen letterplaat
Ruwe grafsteen met boom
Ruwe grafsteen leisteen

Voorbeelden en uitzoeken van natuurlijke gedenktekens in geheel Nederland

In onze inspiratietuinen, verspreid door heel Nederland, ziet u honderden voorbeelden van unieke ruwe stenen, zwerfkeien en natuurlijke gedenktekens. De stenen komen onbewerkt en direct uit de natuur. U zoekt zelf een mooie en passende zwerfsteen uit en daarna geven samen het gedenkteken vorm.

Bekijk de video voor een indruk van ruwe grafstenen en zwerfkeien die wij aanbieden.

Grafstenen in het echt bekijken?

Wilt u meer weten over het uitzoeken van een grafsteen, dan kunt u onze werkwijze bekijken. Vanzelfsprekend kunt u ook uw vragen per mail of telefoon aan ons stellen of een afspraak maken om ons vrijblijvend te bezoeken. Bij een bezoek heeft u de mogelijkheid om alle grafstenen in het echt te bekijken.