close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
RVS grafmonument 33 | E162 foto 1

RVS grafmonument 33 | E162 Rvs

Twee RVS pilaren met hiertussen een blank float glaspaneel. Dit geheel is geplaatst op een RVS voetstuk met hiervoor een RVS omranding met vooraan een rechte plantstrook gevuld met tuinaarde. In het achterste vak ligt witte edelsplit.Enkele grafmonumen... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44092
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal
RVS
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Twee RVS pilaren met hiertussen een blank float glaspaneel. Dit geheel is geplaatst op een RVS voetstuk met hiervoor een RVS omranding met vooraan een rechte plantstrook gevuld met tuinaarde. In het achterste vak ligt witte edelsplit.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen