close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Dubbel gedenkteken met kleine bloemsparing foto 1

Dubbel gedenkteken met kleine bloemsparing Natuursteen

Dit dubbele grafmonument is persoonlijk gemaakt door verschillende accessoires te gebruiken zoals het boek, de tractor, de vlinders en de lantaarn.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toep... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
16005
Collectie
Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel, Robuust/groot
Graftype
Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Hobby, sport of beroep
Beroep of werk, Hobby
Kleur
donker, Zwart
Liggende deel
Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Zwart
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Dit dubbele grafmonument is persoonlijk gemaakt door verschillende accessoires te gebruiken zoals het boek, de tractor, de vlinders en de lantaarn.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen