close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Dubbel grafmonument van glas 032 foto 1

Dubbel grafmonument van glas 032 Glas, natuursteen, rvs

Twee blauwe glazen platen geplaatst op een grondplaat van glas met diverse zonnebloemen verwerkt.Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam. Natuursteen is misschi... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44352
Bloem, plant of boom
Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d
Collectie
Exclusief, Kleurrijk, Modern
Graftype
Familiegraf - met vloer
Kleur
Blauw, Kleurrijk
Materiaal
Glas, Natuursteen, RVS
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Twee blauwe glazen platen geplaatst op een grondplaat van glas met diverse zonnebloemen verwerkt.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen