close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Gedenkteken foto 1

Gedenkteken Brons, natuursteen

Gedenkteken met boomEen grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u ... lees meer >
Product
18253
Bloem, plant of boom
Blad, Boom, Boom/blad 3d
Collectie
Ambachtelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Onderhoudsvrij
Dieren
Vogel
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Paars
Liggende deel
Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal
Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Blauw, Paars
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Gedenkteken met boom

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Soortgelijke modellen