close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Gedenkteken kind foto 1

Gedenkteken kind Glas, natuursteen, ruwe steen

Een gedenkteken voor een kind. De sterren zijn van gesmolten glas gemaakt. Op het wolkje zijn nog eens drie sterretjes bevestigd. Het opschrift is versmolten met het glas en zal nooit meer loslaten. De naam op de basaltzuil is van verheven brons. Zuile... lees meer >
Product
21999
Collectie
Beelden en Symbolen, Betaalbaar design, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Natuurlijk, Onderhoudsvrij, Ruwe steen, Zuilen
Graftype
Enkel, Kort graf
Kleur
Beige, Blauw, Bruin, Oranje
Materiaal
Glas, Natuursteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren
Beige/licht bruin, Rood/oranje/bruin
Subtype
Enkel staand

Informatie over dit gedenkteken

Een gedenkteken voor een kind. De sterren zijn van gesmolten glas gemaakt. Op het wolkje zijn nog eens drie sterretjes bevestigd. Het opschrift is versmolten met het glas en zal nooit meer loslaten. De naam op de basaltzuil is van verheven brons. Zuilen als deze staan bij ons in de showtuin voor u opgesteld.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Soortgelijke modellen