close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Gedenkteken kort graf met zuilen en hartje Brons, natuursteen, ruwe steen

Dit gedenkteken voor een kort graf bevat twee zuilen en is vervaardigd van een natuursteen met warme kleuren. De hoogste zuil is gezoet, waardoor een zachte matte afwerking ontstaat en de randen zijn eveneens zachter door het aangebrachte facet. Deze z... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
30063
Collectie
Boeken, harten en kussens, Eenvoudig tot bijzonder, Onderhoudsvrij, Ruwe steen, Zuilen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer, Kort graf
Kleur
Bruin, donker
Liggende deel
Hart, Natuursteen
Materiaal
Brons, Natuursteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren
Rood/oranje/bruin
Productsoort
Lantaarn
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Dit gedenkteken voor een kort graf bevat twee zuilen en is vervaardigd van een natuursteen met warme kleuren. De hoogste zuil is gezoet, waardoor een zachte matte afwerking ontstaat en de randen zijn eveneens zachter door het aangebrachte facet. Deze zuil biedt ruimte aan een ovalen foto op porselein met daaronder een stijlvol bronzen tekstplaatje waarop de namen en data zijn vermeld. Schuin daarvoor staat een tweede zuil die iets lager is en hiervan zijn de zijden gehakt, voor een ruwere, natuurlijke uitstraling. Bovenop rust een klein vogeltje van brons. Op het liggende deel is een hartvormig kussensteentje aangebracht, dat subtiel gezandstraalde sterren bevat. Ook deze steen heeft net als de grote zuil en de omranding een gezoet oppervlak en zachter gemaakte randen. De bronzen lantaarn biedt ruimte aan een grafkaars en dit brengt warmte en geborgenheid in het monument.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen