close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Gedenkteken met bronzen vogels foto 1

Gedenkteken met bronzen vogels Natuursteen

In de dekplaat van het gedenkteken is een sparing gemaakt voor de grafbeplanting. Het opschrift is in het brons vervaardigd evenals het bronzen kruisje. Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel dez... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
18492
Collectie
Klassiek en traditioneel, Kruis
Dieren
Vogel
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Antraciet, Grijs
Liggende deel
Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Antraciet
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

In de dekplaat van het gedenkteken is een sparing gemaakt voor de grafbeplanting. Het opschrift is in het brons vervaardigd evenals het bronzen kruisje.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen