close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Gedenkteken met vlinders Natuursteen, rvs

Op dit speelde gedenkteken zijn 3 rvs vlinders bevestigd. De handgehakte boom "beschermt" de gezandstraalde tekst. Achter het gedenkteken zijn siergrassen geplaatst om het geheel een natuurlijke uitstraling te geven.Een grafmonument uit de collectie ‘e... lees meer >
Product
22543
Bloem, plant of boom
Blad, Boom/blad 3d
Collectie
Ambachtelijk, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder
Dieren
Vlinder
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Grijs, Zwart
Liggende deel
Natuursteen, Rivier
Materiaal
Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren
Zwart
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
Op dit speelde gedenkteken zijn 3 rvs vlinders bevestigd. De handgehakte boom "beschermt" de gezandstraalde tekst. Achter het gedenkteken zijn siergrassen geplaatst om het geheel een natuurlijke uitstraling te geven.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen