close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Girafje op grafmonument voor kind foto 1

Girafje op grafmonument voor kind Glas

Het vrolijk getekende girafje is gemaakt van rvs, zodat het voor lange tijd mooi blijft. Het girafje staat op een kleine denkplaat met ook een speelse vorm en licht ruw gemaakte randen. Dit zorgt voor de basis van het kindergrafmonument. Niet alleen he... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
35012
Collectie
Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Onderhoudsvrij
Dieren
Dieren 3d, Giraf
Kleur
Blauw
Materiaal
Glas
Subtype
Staande steen zonder vloer

Informatie over dit gedenkteken

Het vrolijk getekende girafje is gemaakt van rvs, zodat het voor lange tijd mooi blijft. Het girafje staat op een kleine denkplaat met ook een speelse vorm en licht ruw gemaakte randen. Dit zorgt voor de basis van het kindergrafmonument. Niet alleen het girafje laat zien dat het hier om een grafmonument voor een kind gaat, ook de letterplaat is met zachte kleuren en speelse figuurtjes opgemaakt. Deze letterplaat is van glas en heeft een ondoorzichtige blauwe kleur. Hierdoor blijven de letters en tekeningen in veel licht omstandigheden goed zichtbaar.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Soortgelijke modellen