close
9.0 van 10
 uit 280 beoordelingen
Heeft u advies nodig? Stel uw vraag phone038-3312175
beenhere Al ruim 150 jaar vakmanschap sinds 1862
Glazen grafmonument AE02 met zonnebloem foto 1

Glazen grafmonument AE02 met zonnebloem Glas

Twee glaspanelen van blank floatglas. Het achterste paneel heeft een gematteerde achterzijde met een helder uitgespaarde figuratie van een bloem en vlinders, in gradaties gezandstraald. Tevens is op het achterste glaspaneel een fotoprint aangebracht aa... lees meer >
Product
44009
Artikelnummer
14208
Materiaal
Glas
Persoonlijke toevoeging
Persoonlijke foto - glas
Productgroep
Grafmonumenten
Productsoort
Fotoartikel, Glazen foto
Symboliek
Foto
Productomschrijving
Twee glaspanelen van blank floatglas. Het achterste paneel heeft een gematteerde achterzijde met een helder uitgespaarde figuratie van een bloem en vlinders, in gradaties gezandstraald. Tevens is op het achterste glaspaneel een fotoprint aangebracht aan de achterzijde. Het voorste glaspaneel is voorzien van een gezandstraalde tekst en figuratie, ingebrand met witte emaille.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Foto
Maak uw gedenkteken persoonlijk door de toevoeg van een foto. Het maakt de grafsteen direct herkenbaar en roept mooie herinneringen op. Onze grafische afdeling kan u helpen met de eventuele bewerking van uw fotomateriaal.

Soortgelijke modellen