close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Glazen grafmonument AE10 foto 1

Glazen grafmonument AE10 Glas, natuursteen

Het staande glaspaneel is vervaardigd uit gebogen blank floatglas met verstekgeslepen staande zijden. De achterzijde is gematteerd met een helder uitgespaarde tekst. Het paneel is bevestigd op een Himalaya granieten grondplaat met rechts onderin een ui... lees meer >
Product
44015
Collectie
Modern
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Blauw
Materiaal
Glas, Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Het staande glaspaneel is vervaardigd uit gebogen blank floatglas met verstekgeslepen staande zijden. De achterzijde is gematteerd met een helder uitgespaarde tekst. Het paneel is bevestigd op een Himalaya granieten grondplaat met rechts onderin een uitsparing gevuld met tuinaarde.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Soortgelijke modellen