close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Glazen grafmonument AE18 foto 1

Glazen grafmonument AE18 Glas, natuursteen

Twee gebogen glaspanelen van blank floatglas waarvan het voorste paneel een gematteerde achterzijde heeft en in model geknabbelde zijden. Het achterste glaspaneel is van bank floatglas met rondom geslepen zijden en is voorzien van gezandstraalde, ge&eu... lees meer >
Product
44023
Collectie
Modern
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Blauw
Materiaal
Glas, Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Twee gebogen glaspanelen van blank floatglas waarvan het voorste paneel een gematteerde achterzijde heeft en in model geknabbelde zijden. Het achterste glaspaneel is van bank floatglas met rondom geslepen zijden en is voorzien van gezandstraalde, geëmailleerde tekst en figuratie. De panelen zijn met RVS glassteunen bevestigd op een Olive Green granieten grondplaat welke rondom ruw gehakt is met vooraan een golvend plantvak gevuld met tuinaarde.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Soortgelijke modellen