close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Glazen grafmonument AE25 met RVS foto 1

Glazen grafmonument AE25 met RVS Glas, rvs

Een glaspaneel van blank floatglas voorzien van een gravure en een gezandstraalde tekst ingebrand met witte emaille. Het paneel is aan beide zijden voorzien van een RVS lijst en in zijn geheel bevestigd op een grondplaat, waarvan het voorste gedeelte f... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44029
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal
Glas, RVS
Productsoort
Fotoartikel, Glazen foto
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Een glaspaneel van blank floatglas voorzien van een gravure en een gezandstraalde tekst ingebrand met witte emaille. Het paneel is aan beide zijden voorzien van een RVS lijst en in zijn geheel bevestigd op een grondplaat, waarvan het voorste gedeelte fungeert als plantvak en het achterste gedeelte is bedekt met witte edelsplit.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen