close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Glazen grafmonument AE30 foto 1

Glazen grafmonument AE30 Glas, rvs

Twee liggende glaspanelen van blauw floatglas voorzien van tekst. De glaspanelen zijn bevestigd door middel van RVS glassteunen. De omranding is van RVS met hierbinnen wit Carrara grind.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44036
Collectie
Grafzerken, Modern
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed, Grafzerken
Kleur
Blauw
Materiaal
Glas, RVS

Informatie over dit gedenkteken

Twee liggende glaspanelen van blauw floatglas voorzien van tekst. De glaspanelen zijn bevestigd door middel van RVS glassteunen. De omranding is van RVS met hierbinnen wit Carrara grind.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen