close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Glazen grafmonument AE32 met golvende glasplaat foto 1

Glazen grafmonument AE32 met golvende glasplaat Glas, rvs

Een liggend glaspaneel,  geheel golvend voorzien van wit geëmailleerde tekst. Het paneel is met RVS glassteunen bevestigd op de fundering. De omranding bestaat uit Impala graniet met hierbinnen grijze Ardennesplit.Enkele grafmonumenten of grafstenen zo... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44038
Collectie
Grafzerken, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Materiaal
Glas, RVS

Informatie over dit gedenkteken

Een liggend glaspaneel,  geheel golvend voorzien van wit geëmailleerde tekst. Het paneel is met RVS glassteunen bevestigd op de fundering. De omranding bestaat uit Impala graniet met hierbinnen grijze Ardennesplit.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen