close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Glazen grafmonument AE44 foto 1

Glazen grafmonument AE44 Glas

Een gebogen staand glaspaneel vervaardigd uit blank floatglas waarvan de staande zijden verstekgeslepen zijn. Op de voorzijde van het paneel is handmatig een in gradaties gezandstraalde vlinder aangebracht. De tekst is aan de voorzijde gestraald en ing... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44050
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Roze
Materiaal
Glas
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Een gebogen staand glaspaneel vervaardigd uit blank floatglas waarvan de staande zijden verstekgeslepen zijn. Op de voorzijde van het paneel is handmatig een in gradaties gezandstraalde vlinder aangebracht. De tekst is aan de voorzijde gestraald en ingebrand met witte emaille. Het liggende element bestaat uit een omranding van glas waarin voetafdrukjes zijn aangebracht. Aan de rechterzijde van de omranding is een solarlampje geplaatst.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Soortgelijke modellen