close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Glazen grafmonument AE61 foto 1

Glazen grafmonument AE61 Glas, natuursteen

Smeltglas is een product wat zich qua ambacht en uitstraling goed leent voor een grafmonument. De smeltstructuur beschermt het oppervlak tegen krassen en bovendien kan hierdoor kleur worden aangebracht in het glas.Grafkunst is er in vele vormen. Van ee... lees meer >
Product
44070
Collectie
Grafzerken, Kleurrijk, Kunstenaars, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed, Grafzerken
Kleur
Blauw
Materiaal
Glas, Natuursteen

Informatie over dit gedenkteken

Smeltglas is een product wat zich qua ambacht en uitstraling goed leent voor een grafmonument. De smeltstructuur beschermt het oppervlak tegen krassen en bovendien kan hierdoor kleur worden aangebracht in het glas.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Soortgelijke modellen